Szex vagy szerelem?

Szex vagy szerelem?

- Kategória: SZERELEM
23b546e7821e7b3a026cb1517804a24f

Ó, a nagy dilemma. De feltesszük a legelső kérdést, ami azonnal eszünkbe jut: kérdés ez egyáltalán? Kérdés, hogy melyiket választod? A kettő együtt maga a tökéletesség. De külön-külön érnek-e valamit?

Amikor már nyakig benne vagy a rózsaszín felhőkkel borított szerelemben, amikor a férfi egy pillantásával levesz a lábadról és szégyentelenül hullsz a földre, hallgatva mennyei sóhajait. Amikor elködösíti az érzés a józan eszedet, elfelejtesz gondolkodni, végül szépen lassan elfelejtesz mindent, csak létezni akarsz. Azt is csak őmiatta. Aztán jön a szörnyű felismerés: a szíved az övé, az elméd az övé, de a testedet nem tudod neki adni, mert nem tud vele mit kezdeni. Nem reagál a tied az övére, egyáltalán nem úgy, ahogy kellene. Mit teszel? Meddig próbálkozol? Meddig vársz? Meddig reménykedsz? És végül, hogyan döntesz? Melyiket választod? Szex vagy szerelem?

Ha valaki nem kerül hasonló szituációba, el sem tudja képzelni, milyen kemény és sokszor fájdalmas meghozni egy ilyen döntést. Egy nő szeretne minden helyzetben nő maradni. Így egyértelműen az ágyban is kívánja, hogy nőként tiszteljék őt és a testét. A férfi feladata, hogy részesítse a nőt a fergeteges orgazmusban, a kiteljesedésben, amit csak szex közben érhet el. Ez egyértelműen fordítva is igaz, de mindenki tudja, hogy egy nőnek sokkal nehezebb elélvezni, sokkal nehezebb eljutni a csúcsra. Gyakran viszont nem lehet hibáztatni a férfit, legfőképpen nem saját magunkat az elmaradt kéj miatt. A nők ilyenkor hajlamosak ürügyeket keresni a testük reakcióira, mindenféle okot kitalálni, miért nem érzik a tüzet, miért nem árasztja el a lényüket a szenvedély. Számtalanszor előfordul azonban, hogy ennek nincsen komolyabb oka, egyszerűen csak  el kell fogadnunk, hogy valami hiányzik. A két test nem találja a közös nevezőt, ami a boldog szexhez elengedhetetlen. Talán nem a szerelem, mert bizony lehet, hogy az épp meg van. De valami még sincs rendjén, s ha nincs a helyén az összes kirakós egy puzzle sem az igazi. A románcot is hamar tönkre fogja tenni ez a részlet, ami ugyebár nem is olyan apró.

Egy kapcsolat csak akkor működőképes, ha a szex és a szerelem is jelen van. Lehet szexelni szerelem nélkül, mert testi vágyainknak nehéz gátat szabni, hiszen az élvezet olyan helyekre repít, amiket minden alkalommal imádunk felfedezni. De nem, nem lehet szerelemben élni jó szex nélkül.

dc16e9cc487022f676ae45221ce5f6bf

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy