Hogyan legyek boldog szingli?

Hogyan legyek boldog szingli?

- Kategória: SZERELEM
af2be391c37bfc523b930dabf8563ed8

Ha szingli vagy, annak még nem kell egyenlőnek lennie azzal, hogy magányos vagy. És azzal sem, hogy boldogtalan.

Természetesen az embernek szüksége van szerelemre és azokra a dolgokra, érzésekre, amiket csak egy társ képes nyújtani, különben elveszettebbnek érzi magát, mint valaha. Azonban nem szabad elkeseredni, ha még nincsen az oldaladon az igazi, és jelenleg nem rózsaszín ködben látod a világot. Sajnos, sokan kellemetlenül érzik magukat szingliként és inkább beleszaladnak egy olyan ember karjaiba, ahol boldogságot ugyan nem találnak, de az egyedüllét sötét farkasát sikerül távol tartani. Az olyan kapcsolatoknak, amiknek az alapja csupán a félelem és a végső elkeseredettség, sosincs jó végük. Másrészről pedig nem igazságos sem a partnereddel, sem saját magaddal szemben az ilyen gyenge lábakon járó románc. Miért olyan rémisztő a szingliség? Mi nők, miért félünk egyedül maradni? Miért érezzük kevesebbnek magunkat, ha nincs mellettünk senki?

  1. Kéz a kézben jár a magabiztosság erőssége és a párkapcsolat. Amikor a párod reggelente a füledbe suttogja, hogy milyen gyönyörű vagy, teljesen természetes, hogy simogatja az önbizalmad. Azonban ezt az egyszerű mondatot, te is nyugodtan elkántálhatod magadnak a tükör előtt. El kell fogadnod, hogy habár most egyedül vagy, semmit nem veszítettél a szépségedből.
  2. Aztán ott vannak még az unalmas hétköznapok. Ha nincsen kapcsolatod, sokkal több időt töltesz el egyedül, ami legtöbbször negatív érzéseket vált ki belőled. Próbáld meg kihasználni azokat a heteket, hónapokat, amiket szingliként élsz meg. Szánj időt magadra, a külsődre, a belsődre, az életedre!
  3. Helyezd előtérbe a barátaidat. Tudjuk, hogy amikor kapcsolatban élsz, képes vagy elfeledkezni a barátaidról, az emberekről, akik a szakítás után is ott vannak melletted. Itt az ideje egy jó nagy bulinak, egy közös mozizásnak vagy egy hosszú beszélgetésnek egy pohár borral a kezetekben!
  4. A szingliség nem csak azt jelenti, hogy egyedül vagy, hanem azt is, hogy flörtölhetsz korlátok nélkül! Használd ki a vonzerődet, jót fog tenni neked egy kis pasizás!

bf01ff76378fb7f53834e00272235082

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy