Ha kérnéd, lehoznám a csillagokat

Ha kérnéd, lehoznám a csillagokat

- Kategória: SZERELEM
28b44c859ce476d9c034c0b467359874

A szerelem szép, de sokszor a legfájdalmasabb érzés, amit átélhetünk. Az elménk elfelejti az épeszű gondolatokat, a szívünk csak valaki más szívéért dobog, és testünk csak az ő érintésére éhezik.

Ha szerelmesek vagyunk, akkor semmi és senki más nem fontos, legalábbis nem olyan fontos, mint a kedvesünk. Az érzés, ami a felhők közé emel elveszi a józanságunkat. Részegítő illatfelhőbe burkolózva éljük tovább az életünket, abban reménykedve, hogy az emóció, ami magával ragadott minket, mindig ilyen erős lesz. Bízunk abban, hogy soha nem múlik el a közöttünk lévő szenvedély, hogy a lángok mindig ilyen nagy erővel, magasan fognak égni és szerelmünk átvészel majd minden akadályt. A románcunk képes a legrosszabb dolgokat is elfelejtetni velünk, ragaszkodunk egy olyasvalakihez, akit azelőtt soha nem láttunk. Egy idegen válik a mindenünké, aki aztán az egész lényünket anélkül birtokolja, hogy megkérdezett volna minket. A szerelem nem ajánl választási lehetőséget. Nem enged dönteni, mert nem érdekli, hogy akarod-e vagy sem. Minden feltétel nélkül adjuk magunkat a párunknak, olyan szükségessé válik egyik pillanatról a másikra, mint a levegő. Nem vesszük észre mikor történik, az igaz szerelemnek nincsen dátuma. Képtelenek vagyunk emlékezni a pillanatra, mikor éreztük meg először, hogy szeretjük. Lehetetlen felidézni egy másodpercet, amire azt mondhatnánk: ez volt az. Pedig volt. Egy mosolynyi idő alatt az én-ből mi lettünk.

Ez elől nincs menekvés. Érzéseink kavalkádja szakad ilyenkor ránk. Egyszerre vagyunk boldogok, mégis tele vagyunk félelemmel, mert attól a perctől kezdve nincsen olyan lehetséges út, amit a másik nélkül tudnánk járni. Amikor meghalljuk a szerelem csendes hangját, már reménytelennek tűnik olyan életet élni, amiben nem szerepel a párunk. Úgy kapaszkodunk az érzéseinkbe, mintha az egyetlen esélyünk lenne a folytatásra. Gyönyörű közös világunkba zárkózva próbálunk mindent legyőzni, mert elhisszük hogy együtt erősebbek vagyunk bárminél, hogy együtt képesek vagyunk bármire. S számtalan hibája szúrhatja a szemünket, mi mégis tökéletesnek látunk benne mindent. Azért, mert szeretjük és, ha szeretünk valakit, annak csak kérnie kellene és mi lehoznánk a csillagokat.

9f525ae78d650a957438b9e6c9fc97ae

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy