Tárgyak helyett élmények – 5 karácsonyi ajándéktipp, hogy felejthetetlen legyen az ünnep

Tárgyak helyett élmények – 5 karácsonyi ajándéktipp, hogy felejthetetlen legyen az ünnep

- Kategória: ÉLETMÓD
59e67db8664508623e9c6857b2200391

Ha unod már az ajándékok utáni rohangálást, olvasd tovább a cikkünket, hiszen számos ötlet rejlik benne, hogyan iktasd ki a tárgyi meglepetéseket és, hogyan szerezz élményeket!

Élményfestés

(kép forrás: fessneki.hu)
(kép forrás: fessneki.hu)

Azoknak is remek ajándék, akiket nullával egyenlő kézügyességgel áldott meg a sors, ugyanis az élményfestések nem igényelnek különösebb művészeti tudást. A festés mellett egy pohár fröccsöt is elfogyaszthatnak a résztvevők, így bármelyik téli estét különlegessé tehetjük valakinek.

Színházjegy

(kép forrás:pinterst.com)
(kép forrás:pinterst.com)

A színházjegy bármikor és bárkinek jó ajándék, hiszen mindenki személyiségéhez találhatsz megfelelő darabot. Ha unalmasnak találod a színházat, akkor vásárolj operajegyeket vagy comedy est belépőket!

Masszázs bérlet

(kép forrás:pinterest.com)
(kép forrás:pinterest.com)

Kicsit talán érdekesen hangzik, de nem lehet vele mellélőni. Az állandó rohanás és stressz kikészíti a testet és a szellemet egyaránt, a karácsonyi rohangálásról már nem is beszélve. Egy bármikor beváltható masszázs munka után nem csak, hogy megnyugtat, de kellőképpen fel is frissít! Ha rám hallgatsz: a gyakran frusztrált kollégáid különösen hálásak lesznek egy ilyen meglepetésért!

Élményfőzés

(kép forrrás:budapestmakery.hu)
(kép forrrás:budapestmakery.hu)

Már nem csak a saját konyhánkban van lehetőség odaégetni a vacsoránkat, ezt megtehetjük egy belvárosi profi konyha, profi segítsége mellett is. A barátainkkal közösen elkészíthetünk egy általunk kiválasztott különleges menüsort. Bárkinek remek ajándék, aki érdeklődik a gasztronómia iránt!

Éjszaki fürdőzés

(kép forrás: johnnyfd.com)
(kép forrás: johnnyfd.com)

Télen a legjobb módszer a felmelegedésre, a víz szerelmeseinek pedig a legjobb meglepetés. Választhatunk olyan fürdőt is, ahol az ajándékutalvány a fürdőzés mellett egy vacsorát is tartalmaz. Pároknak kifejezetten ajánlom!

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Levél a fogyatékkal élőkért

Megszületett. Nem kérte az életet, azt sem kérte,