Így leszek nimfomán p*csa?

Így leszek nimfomán p*csa?

- Kategória: ÉLETMÓD
girl-watching-porn-5955e7b0f1e81

Nőből vagyok, kívánom a szexet, és bevallom, élvezem is. Nem vagyok gátlásos, soha nem voltak problémáim az önkielégítéssel sem, rendszeresen nyúltam magamhoz, hogy örömet hozzak a mindennapjaimba. Ha volt pasim, ha nem, leginkább a memóriámra hagyatkoztam, és az emlékeim domináltak az ilyen pillanatokban, egészen addig, amíg…

…mert hát mindenhol azt hallani, hogy mennyi negatív hatása van a pornónak, hiszen túl magasra szárnyal majd az ingerküszöböm – a sok kidolgozott férfitest látványa után azonnal balra húzom a Tinderen a véznább alkatokat,  tárgyiasítani fogom a férfiakat – egy tucat erotikus film után, már nem emberként tekintek rájuk, csupán szexuális játékszerekként, a meztelenség sem izgat fel többé – legalábbis nem úgy, mint a több száz film megnézése előtt.

S mégis, nekem pontosan ezek az indokok eresztették útnak a fantáziámat, amikor az első DVD-t becsúsztattam a lejátszóba. Ideges voltam, és teli voltam szégyenérzettel, de a kíváncsiságom hajtott előre. Tudni akartam, hogy mit szeretnek ennyire az ilyen filmekben a férfiak,  és tudni akartam, hogy képes leszek-e felizgulni két ismeretlen ember intim élményeire. Az első néhány percben olyan érzésem támadt, mintha egy vígjátékot indítottam volna el, nevetségesnek tartottam a jeleneteket és saját magamat, amiért képes vagyok párkapcsolatban élő nőként felnőttfilmet bámulni. Aztán ki akartam kapcsolni, mert a paráznaság maró gondolata rohant át az agyamon, végül – bár, megnyugodnom teljesen nem sikerült – kerek szemekkel, óriási gombóccal a torkomban néztem végig életem első pornófilmjét. Majd egy mély levegő után elindítottam egy újabbat…

Az est hátralevő részében összesen három pornót néztem végig anélkül, hogy bármit megmozdítottak volna bennem. Az utolsó film alatt viszont szinte teljesen eltűnt a zavarom önmagammal, és a szereplőkkel szemben, olyannyira, hogy a negyedik filmet már tudatosan, önkielégítés céljából játszottam le. A tiltott gyümölcs érzése a pornóval kapcsolatban teljesen kihűlt, felváltotta egy titkos hobbi izgalma.

Hetekig nem nyúltam filmekhez, mert lavinaszerűen újra rám tört a félelem, ez viszont már az esetleges függőség miatt alakult ki bennem. Meddig mehetek el? Heti hány pornófilm nézése egészséges? Beszéljek-e erről a párommal? Hosszú tétovázás után rájöttem, hogy szerintem nem bűn, ha ilyen filmeket nézek, nem bűn, ha így csillapítom az éhségemet, nem bűn, ha ezzel felpezsdítem a szexuális életemet, csupán oda kell figyelnem, hogy ésszerű határokon belül maradjak.

 

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Levél a fogyatékkal élőkért

Megszületett. Nem kérte az életet, azt sem kérte,