Meztelenül melletted

Meztelenül melletted

- Kategória: SZERELEM
805163e774380a713247b2f4991357f0

A barátaimtól kaptam egy becenevet, amit évekig szégyelltem, de mára megtanultam büszkén és hűen viselni. A legnehezebb az egészben az volt, hogy magamnak is beismerjem, valóban ez vagyok. A leplezetlen valóság elfogadása: ez vagyok én.

Mocskosul kívánsz engem, tudom, mert mindig ezt mondod. ” Olyan mocskosul kívánlak, drágám, amilyen mocskos te magad vagy! “ Nincsen szívem, de ha lenne, ebbe biztosan beleszakadna. Meztelenül fekszem melletted, kiszívott nyakam fájóan lüktet, mézédes csókjaidtól feldagadt ajkaim remegnek, és szex utáni izzadtságcseppek gyöngyöznek a homlokomon. Ma este itt vagyok, és te érzések nélkül teszel magadévá újra meg újra. Csak erre kellünk egymásnak, a megállapodás így szólt. Csak szex. Akkor, amikor te akarod és ott, ahol te akarod. Belementem ebbe az őrült játékba, mert egy pillantásodtól nedves leszek odalent és, mert ha akarnék sem tudnék ellenállni a férfiasságodnak. A jó szex láncol hozzád, hazudom magamnak. Hozzád, és minden férfihoz, akit megismerek. Nem akarsz engem száz százalékban, mert szerinted nem illünk össze. Nem vagyok méltó hozzád, igaz? Azért nem, mert ugyanazt csinálom minden hétvégén, mint te, mert képes vagyok másokkal is elmenni. Pálcát törsz felettem, mert ha nem hívsz, odamegyek, ahová hívnak. Ahol akarnak. Ahol akarják a testem minden négyzetcentijét. Ahol a világ legélvezetesebb helyére visznek a világon, a csúcspontra. Bár, olyan messzire, mint amilyen messzire te viszel, nem visz senki más. De erről neked nem kell tudnod.

Nekem szégyellnem kell magam, igaz? Én nő vagyok, én nem szexelhetek minden hétvégén más fickóval. Nekem nem szabad, csak neked. Én nem falhatom az életet, én nem próbálhatom ki a férfiakat, én nem d*ghatok korlátok nélkül, mert nő vagyok. De, amikor melletted fekszem meztelenül, akkor jó vagyok. Amikor a testedet csókolom, akkor jó vagyok. Amikor kielégítelek, akkor jó vagyok.

Egyébként meg ugyanúgy hívsz, mint a barátaim, mert amúgy meg szerinted is egy k*rva vagyok.

c084286dd384f9d070321a9150dcd22b

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy