A gyönyörű Hollywood-i színésznőnek újra bekötik a fejét

A gyönyörű Hollywood-i színésznőnek újra bekötik a fejét

- Kategória: SZERELEM
engring

Alig csengett le Ed Sheeran eljegyzésének híre, újabb sztárpár eljegyzésétől hangos a sajtó.  Igaz, nekem még fel kell dolgozni a hírt, hiszen úgy nőttem fel, hogy Gwyneth Paltrow (Szerelmes Shakespeare, Vasember) Chris Martin (Coldplay) felesége, de sajnos házasságuk pár évvel ezelőtt véget ért.

gwyn

Állítólag jó viszonyban vannak a mai napig, hiszen két gyermekük a legfontosabb mindkettőjük számára.  Az Oscar-díjas színésznő nem sokkal később randizni kezdett Brad Falchuk forgatókönyvíróval, akinek a neve leginkább az Amerikai Horror Story-ból lehet ismerős számotokra. Állítólag három éve egy párt alkotnak, de nem igazán jelentek meg közös eseményeken, próbálták óvni magánéletüket a nyilvánosságtól. Most azonban megosztották az örömhírt mindenkivel a színésznő közösségi oldalán.

View this post on Instagram

💍

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Viszont nem csak Gwyneth lépett túl házasságának zátonyra futása után. Azt csiripelik a madarak, hogy Christ is látták egy ismert színésznő – mégpedig Dakota Johnson (A szürke ötven árnyalata) – társaságában. Sok boldogságot nekik is! 🙂

Képek forrása: Pinterest, Instagram

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy