Adam Driver-nek nem csak a filmvásznon kellett önmagával viaskodnia

Adam Driver-nek nem csak a filmvásznon kellett önmagával viaskodnia

- Kategória: BLOG
"Az önkifejezés éppen annyira értékes eszköz, mint egy fegyver a válladon!" - Adam Driver"Az önkifejezés éppen annyira értékes eszköz, mint egy fegyver a válladon!" - Adam Driver

Számos podcastot meghallgatva, és rengeteg kritikát elolvasva, azt hiszem bátran állíthatom, hogy az új Star Wars trilógia egyik legösszetettebb és legérdekesebb karaktere, Kylo Ren. Nem kevésbé izgalmas múltja van azonban az őt megszemélyesítő Adam Driver-nek sem, akinek a karakterhez hasonlóan, igen nehéz kihívásokkal kellett élete során megküzdenie. Driver ugyanis, még színészi karrierje előtt, csatlakozott az amerikai hadsereghez, hogy 2001. szeptembere után tengerészgyalogosként szolgálja hazáját. Egy szerencsétlenül sikerült biciklibaleset következtében azonban megsérült, így a színészt – egyetlen életcéljától megfosztva – leszerelték.

Hogy hogyan élte meg ezt a nehéz időszakot, és hogy milyen volt a szigorú katonai világból egy szabad szellemű színiiskolába csöppenni, egy 2015-ös TED előadáson mesélte el őszintén:

Driver egyébként szárnyaló színészi karrierje mellett sem feledkezik meg bajtársairól. Feleségével, a szintén színésznő Joanna Tuckerrel létrehozta az Arts in the Armed Forces nevű szervezetet, ami immáron 12 éve nyújt színvonalas színházi előadásokat még aktív szolgálatot teljesítő katonák, veteránok, a sereget segítő személyzet és családtagjaik számára.

fotó: Esquire – Norman Jean Roy

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Hiányzol

Kapcsolatunk egy hosszú várakozás után alakult ki, ismeretlennek