Hogyan léphetnék túl rajtad?

Hogyan léphetnék túl rajtad?

- Kategória: SZERELEM
2364cb182c795cc57f74e79bcf451fd8

Egyik percről a másikra, olyan hirtelen jöttél, és ugyanilyen gyorsasággal tűntél el az életemből. Felkavartad a mindennapjaim, összekuszáltad az álmaim, saját magad helyezted a vágyaim középpontjába. Miattad elkezdtem hinni abban a hülyeségben, amit szerelemnek hívnak. Mára csak egyetlen kérdésem maradt, amire kérlek, adj választ: Hogyan léphetnék túl rajtad?

Csak egyetlenegyszer kellett a szemedbe néznem, hogy tudjam, kellesz nekem. Elég volt egy pillantás, hogy elhiggyem minden hazugságodat. Mindig erős embernek tartottam magam, olyannak, akinek nincsen szüksége egy kapcsolatra ahhoz, hogy boldog tudjon lenni. Azt éreztem, elég vagyok egyedül, hogy megtaláljam a helyem a világban. Sokat csalódtam már, sokszor megbántottak, és eldobtak, de te hitet adtál nekem. Reményt, hogy veled más lesz minden. Elsuttogtad a legszebb mondatokat, elcsókoltad a legszebb szavakat. Ígéreteket tettél, és szépen lassan mindet megszegted. Engedted, hogy beléd szeressek

Eljátszottad, hogy neked is fájnak a könnyeim. Eljátszottad, hogy boldoggá tesz a mosolyom. Eljátszottad, hogy fontosak számodra az érzéseim. Eljátszottad, hogy többet jelentek neked a mindenségnél. Majd miután felforgattad az életemet és behálóztad  a szívemet, kegyetlenül magamra hagytál. Még mindig abban az álomban élek, amit együtt álmodtunk meg, nem tudok felébredni. Érzem a paplanomon az illatod, hallom éjszakánként a szuszogásod, látom magam előtt a szemeidet. Olyan gyorsan vége szakadt, el sem tudtam búcsúzni. Nem engedtél beszélni, nem engedtél küzdeni, harc nélkül veszítettelek el. Elvitted magaddal a levegőmet.

Kihasználtál engem. Hazudtál a lelkemnek és a szívemnek. Mégis hiányzol. Minden porcikádra szükségem van a folytatáshoz. Abba bele sem gondoltál, hogy hogyan fogom ezt túlélni, igaz? Mégis, hogyan leszek képes elfelejteni a nevetésedet? Hogyan tudom majd kitörölni az együtt töltött időket? Áruld el, hogy mit tegyek! Könyörgök, mondd el nekem, te hogyan felejtettél el ilyen gyorsan? Szabadíts meg a szenvedéstől, mert én is túl akarok rajtad lenni, én is el akarlak felejteni. Segíts, hogy ezek a sebek begyógyuljanak! 

00c1cfcd1713f27214129a6bba8f542a

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy