Sztárok, akik YouTuberekké váltak – téged pedig függővé tehetnek

Sztárok, akik YouTuberekké váltak – téged pedig függővé tehetnek

- Kategória: BLOG, SZÉPSÉG
Shay-Mitchell1-810x430

Az a típusú ember vagyok, aki az esetek nagy részében igyekszik távol tartani magát a tömeghisztériát kiváltó jelenségektől. Így hát, amikor a vloggerek elkezdték átvenni az uralmat a legtöbb (na jó, igazából körülbelül az összes) médiafelület fölött, én hevesen tiltakoztam az ellen, hogy bármikor is követni fogom valamelyiküket. Egy évvel ezelőtt még megesküdtem volna, hogy nem érdekel, és soha nem fog érdekelni, ki miről tölt fel videót a YouTube-ra – engem nem fog megmozgatni. Pláne nem függővé tenni. Mit gondolsz, sikerült betartanom?

Ha nemre tippeltél, a válaszod helyes – de még mennyire! Igaz, a függőség szerencsés módon elkerült, a véleményem azonban egészen nagy változáson ment keresztül. Az egész úgy kezdődött, hogy megnéztem az egész világ által agyonhype-olt Zoella egyik alkotását. Ami azt illeti, nem tetszett túlságosan, és jelenleg is úgy vélem, hogy egy kicsit túlértékelik a lány teljesítményét. Ahhoz azonban az az egy videó is elég volt, hogy kíváncsiságot ébresszen bennem.

zoella

Elindítottam egy újabbat, majd még egyet, és egy idő után azt vettem észre, hogy valamilyen úton-módon Kandee Johnson, Dulce Candy és Hédinke csatornája is bekerült a feliratkozásaim közé. Ekkor értettem meg, hogyan, de legfőképpen, miért működik ennyire jól ez az egész.

A YouTube egyre növekvő befolyásán felbuzdulva egyre több, filmes, televíziós, zenei, – esetleg egyszerre mindhárom, – téren, vagy modellként is tevékenykedő híresség is úgy döntött, ezen a platformon is megmutatja magát, és már meglévő rajongótáborába újabb embereket csábít. A képernyőn szerzett tapasztalatuknak köszönhetően pedig nem csoda, hogy néhányan elképesztően ügyesen csinálják.

Találtam köztük három nagy kedvencet, akiket most szeretnék bemutatni – légyszi, ne haragudj rám, ha órákkal később magad a jelenlegi pozícióban, teendőidet pedig továbbra is elvégezetlenül találod.

Ashley Tisdale

A színész- énekesnő gyerekkorom óta nagy kedvencem, a filmjei és dalai mellett mindig is imádtam a személyiségét, így szinte azonnal feliratkoztam rá, amikor megtudtam, hogy újraindította az egyébként már több, mint egy évtizede meglévő csatornáját, és immár rendszeresen készül friss tartalommal.

Shay Mitchell

A Hazug csajok társasága Emilyjének első videója már több, mint három éves, így fogalmam sincs, miért csak a napokban találtam rá. Mindenesetre, azóta átrágtam magam rajta, és a legtöbb esetben tetszett a tartalom, amit láttam. Bár a csatorna az utazónaplókat leszámítva “alap”, már számtalan változatban látott videótípusokból áll, Shay, és időnként becsatlakozó vendégeinek stílusa és viselkedése miatt mégis szerethető és szórakoztató.

Karlie Kloss

Újabb fontos kérdés: miért nem tudtam eddig a Klossy csatorna létezéséről? A modell csak még szimpatikusabb lett számomra a videók által, és kicsit sajnálom, hogy több, mint egy hónapja nem mutatott aktivitást – de a korábbi szüneteket elnézve merem remélni, hogy hamarosan visszatér a felületre.

Fotók: YouTube

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Hiányzol

Kapcsolatunk egy hosszú várakozás után alakult ki, ismeretlennek