Egy sorozat, ami New York-ban hagyott minden komolyságot

Egy sorozat, ami New York-ban hagyott minden komolyságot

- Kategória: BLOG
Suburgatory (2011-2014)Suburgatory (2011-2014)

Tudjátok, vannak azok a sorozatok, amiket bármikor kapsz is el a tévében, és bármennyiszer is láttad már, biztosan leülsz, és megint megnézed az aktuális epizódot. Nálam például ilyen a Jóbarátok, a Szívek szállodája, vagy épp Mr. Monk. Az utóbbi időben pedig, csatlakozott ehhez a listához egy újabb rendkívül vicces alkotás, a Kertvárosba száműzve (régi nevén A kondom el van vetve).

Bár a sitcom kicsit régi (2011), az első cím fordítása borzalmasra sikerült, és mindössze 3 évad készült belőle, mindenkinek bátran ajánlom! A Kertvárosba száműzve ugyanis nem kér túl sokat: nem várja el, hogy minden idegszálunkkal csak rá koncentráljunk, sőt végképp nem követeli meg, hogy egy percig is komolyan vegyük. Ez pedig, azt hiszem, az olyan fajsúlyos sorozatok közepette, mint a Westworld, a Szolgálólány meséje, vagy a Black Mirror, nagyszerű felüdülést jelenthet.

Szóval ha érdekel, hogy egy tinédzser (Tessa) – New York forgatagából kiszakadva – hogyan éli meg, hogy apjával a szürrealitás csúcspontjának számító kertvárosi részre költözik, kapcsoljatok minden este 8-kor a Comedy Central Family-re. Épp most adják elölről az első évadot! 😉

fotó: betaseries.com

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Hiányzol

Kapcsolatunk egy hosszú várakozás után alakult ki, ismeretlennek