Meddig fogsz szeretni?

Meddig fogsz szeretni?

- Kategória: SZERELEM
01d9bbf9cc77f7acd43a8cb5220e8b4b

Ismerős az érzés, mikor annyira a részeddé válik valaki, hogy elfelejted szeretni, csak azon agyalsz, hogy mi lesz veled, ha elveszíted? Szar érzés, igaz?

Mikor a szemedbe néz, a tiedben pedig könny csillan, mert megijedsz, hogy egyszer máséba néz bele. Megcsókol, és összerándul a szíved, mert félsz, hogy egyszer máshoz ér. Furcsa dolog ez a szerelem. A legszebb érzés. A legjobb dolog, ami történhet férfi és nő között, de arról gyakran elfelejtünk beszélni, hogy milyen sokat szenvedünk ilyenkor. Milyen gyorsan összetörhet minket az az egyetlen szó, amitől a szerelmünk beteljesedése alatt rettegünk: VÉGE.

Aki igazán szerelmes lesz, aki megtalálja a másik felét, próbálja mindig a rózsaszín köd mögött is a valóságot látni, nem kerget ábrándokat és nem hisz a lehetetlenben. Ezért olyan nehéz elkerülni a félelmet. Nem lehet tudni, hogy meddig égtek majd mindent elsöprő közös szenvedélyben és meddig találjátok meg az utat egymás lelkéhez. Butaság, hogy csak rajtatok múlik. Butaság, hogy ha tesztek érte, akkor örökké fog tartani. Talán tovább, de akármennyire is szeretnénk, nem mi vagyunk azok, akik befolyásoljuk az érzéseinket. Ez csak úgy jön. Nem kívánod, nem keresed, nem vágyod, de jön. Aztán kívánod, keresed, jobban vágyod, mint bármi mást, de elmúlik. Nem ő tehet róla, és nem te vagy a hibás. Ez persze az az eset, mikor nem egy hangos kiabálás, fájdalmas megcsalás miatt váltok el, hanem, mert elhalványult a közös jövő, mert már nem elég erős a kézfogás. Nincsen dátum, nem látjátok előre, hogy mennyi időt szánt nektek a sors, lehet néhány hetet, hónapokat vagy éveket, vagy a végtelent. Az odafigyelés a legértékesebb kulcs egy párkapcsolatban, ne veszítsétek el soha, enélkül az egész nem működik. De ez csak a kulcs, a lakat ismeretlen. És higgyétek el, nem ti vagytok! A szerelmetekkel csak jobbá, szebbé tehetitek, de ha az időtök lejár, nincsen az a szép szó, gyengéd érintés vagy lassú csók, amely segítene a folytatásban.

3f979fb42ac49e4e6baec173ae278463

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy