Itt az ideje annak, hogy végre odafigyelj magadra!

Itt az ideje annak, hogy végre odafigyelj magadra!

- Kategória: BLOG
a007a3cf4ceb0cf23e21eff9d864191a

Voltak nagy fogadalmak 2016-ra, 2017-re, sőt most 2018-ra is, igaz? Nem sok mindent tartottál be, tettél meg, hoztál létre vagy vittél véghez,  igaz? Lényegtelen, kezdd el most! Legyen a mai nap, amikor változtatsz az életeden, ehhez pedig hoztam is néhány kezdő lépést, hogy az indulás ne legyen oly nehéz!

Kezdd el végre tervezni az életed – a tökéletes határidőnapló!

Nem, még az okostelefonok sem tudják helyettesíteni a hagyományos határidőnapló nyújtotta lehetőségeket. Az agyad sokkal könnyebben megjegyzi azt az információt, amit kézzel dokumentáltál, mint a telefonod képernyőjét. Ha visszaszoksz a hagyományos módszerre a hétköznapokban, garantáltan rendszerezettebb lesz az életed.

f4505447a775dcf77c44aced0fae70e8

Kevesebb alkohol, több víz!

Ha az életmódváltás, egészséges étkezés és sport még bőven várhat magára, de szeretnéd megtenni az első kezdőlépést, minimalizáld az alkoholt! Nem csak a tested, a közérzeted és a külsőd, de a szellemed is meghálálja majd. Ha eddig napi fél liter vizet is nehezen tudtál leerőszakolni, kis lépésekben próbáld minden nap néhány pohárral, majd fél literrel, később egy literrel is megnövelni a vízfogyasztásod. Egy kis plusz motiváció: a folyadék nyújtotta hidratáltság sokkal jobban ébren tart, mint a reggeli kávé! 😉

Hanyagold azokkal az emberekkel a kapcsolattartást, akik nem becsülnek meg, negatívak és lehúznak!

Senkire nincs szükséged, aki nem értékel és képtelen rá, hogy megbecsüljön. Engedd el azokat, akik nem építik az életed, akik csak elvesznek belőled és tőled, és ott rombolnak, ahol érnek!

8d715a3fc2a3b6b3a5ca8de296b93f18

Minden nap próbálj valami újat  megtudni a világról!

Sokkal nyitottabbá válsz, ha megpróbálsz többet megtudni az élet azon területeiről, amiket eddig lustaság miatt hanyagoltál. Feliratkozhatsz különböző hírlevelekre, blogokra, oldalakra, amik a hozzád közelálló területekkel foglalkoznak. A legfontosabb, hogy mindig kíváncsi legyél, és érzékeld a külvilágot!

Találd meg az igazi hobbid!

Az emberek többségének nincs hobbija, így nincs semmi olyan dolog az életükben, amely által megélhetnék a személyiségük azon oldalát, ami különbözik a hétköznapi mókuskereket hajtó énüktől. Közhely, de igenis mindenkinek kell valami hobbi, amit szeret! Ha eddig te is azok közé tartoztál, akik nem tudták, vagy nem merték megtalálni a saját hobbijukat, mindegy, hogy az sport, művészet vagy bármi más, érdemes ebben az évben végre megtalálnod. A hétköznapokban sokkal hatékonyabb és felszabadultabb leszel, ráadásul sokkal kreatívabbá válsz az életed minden területén!

Fotók: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Hiányzol

Kapcsolatunk egy hosszú várakozás után alakult ki, ismeretlennek