Miért nem kellek senkinek?

Miért nem kellek senkinek?

- Kategória: SZERELEM
37c173ed77eae7a682ce4b5adb844b18

Mostanában egyre inkább az agyamra megy ez a magány. Egyre több olyan kérdés motoszkál a fejemben, amiknek nincsen helyük ott. Én nem akarok azon gondolkozni, hogy miért nem kellek senkinek. Na, de tényleg. Miért nem kellek senkinek? Kerestem a hibát a férfiakban, de nem találtam. Kerestem a hibát magamban, de ott se találtam.

Akkor hol a hiba? Csinos, felnőtt, érett nő vagyok. Jó fej, intelligens, szép, szenzitív meg minden. Tudok szexi is lenni, ha úgy tetszik. Valahogy mégsem kellek senkinek. A legutóbbi párkapcsolatomnak több, mint egy éve lett vége. Hosszú volt, majdnem 7 év. Meg is bántam. Elillant a fiatalságom. És közben elfelejtettem, hogyan kell ismerkedni. Belecsöppentem egy olyan világba, ahol minden csak a szex körül forog. Ahol senki nem akar komoly kapcsolatot, ahol senki nem akar hűséget, ahol senki nem akar érezni. Ahol senki nem akar engem. Elfogadtam a valóságot, beleszoktam és megszerettem. Kihasználtam a szingliségem és az adottságaim, annyi pasit vittem fel a hálómba, amit már talán szégyellnem kellene, de miért tenném? Nem bűn, ha jól érzem magam valakivel. Egyik vonzó férfi karjaiból csöppentem a másikba, és jóhiszeműen minden éjjel után vártam egy üzenetet. Nem egy leánykérést, csak legalább egy mondatot: Jó volt veled az este. Egy kezemen össze tudom számolni hányat kaptam. Olyan férfit találni, aki nem nős és nem csak szexet akar? Kezdem úgy érezni, hogy szinte lehetetlen. Nem, mielőtt erre gondolnátok nem lehet az a probléma, hogy túl hamar megadom magam, mert nincs olyan férfi, aki azért közeledne felém, mert kapcsolatot akar. Ha meg én éreznék esélyt arra, hogy többről is lehetne szó, akkor riadtan fut a másik irányba.

Akaratlanul is vágyom már egy kapcsolatra. Elég volt a flörtökből és az egy éjszakás kalandokból. Szerelmet akarok és szenvedélyt, egy férfitól, aki csak az enyém.

Kiemelt kép: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy