Nem voltál jó

Nem voltál jó

- Kategória: SZERELEM
cdf68cfc8107e73103251c66e2364f65

Már a legelején tudtam. A kapcsolatunknak nincsen jövője, kár belekezdeni, felesleges harcolni, mégis megtettem. Én rohadtul megtettem mindent, amivel jobbá válhatott ez az egész szerelmesdi, amibe belezuhantam. Azt gondolod, hogy te is, igaz? El kell, hogy keserítselek, mert te egyáltalán nem voltál olyan jó, mint azt hiszed.

Ugyan sokan figyelmeztettek, amikor ismerkedtünk. Hangoztatták, hogy nem vagy az az elköteleződős típus, de nem érdekelt ki mit mondd. Vagyis de. Az érdekelt, hogy te mit mondasz. És te lehazudtad az összes, létező csillagot az égről, hogy magadba bolondíts. Azonban nem hibáztatlak téged, mert én voltam az az ostoba, aki elhitte a szavaidat. Nekem kellett volna okosabbnak lennem, és vigyáznom veled, de nem tettem. Így jártam.

Úgy hagytál magamra, hogy soha nem kaptalak meg igazán. Egy részed mindig az enyém volt, s talán örökké az enyém marad, de sosem éreztelek teljességedben. Valami mindig közénk állt. A büszkeséged… és ez erősebb volt az érzéseidnél irántam. Soha nem kértél bocsánatot. Addig vártál, míg nem kerestelek. Addig néztél levegőnek, míg nem szégyellted. Valószínűleg te sem fogod elfelejteni az együtt töltött időket, mert tudom, hogy szerettél. De kevésnek bizonyult, kevésnek egy jól működő kapcsolathoz.

Ezerszer el akartalak már engedni, mégis ezerszer vissza mentem hozzád. Ha megbántottál én megbocsájtottam, ha ellöktél én utánad mentem. De mára elég volt. Nincs több erőm. Nincs már szívem. Elvitted a lelkemmel együtt. Sokat hibáztunk, még többet veszekedtünk, de tiszta szívemből szerettelek. Amit most érzek, az már csak fáradtság. Belefásultam egy olyan érzés kergetésébe, ami nem is létezik, mert te nem tudod nekem megadni. Most már elengedlek, jó? Ígérem, már nem megyek utánad. Ígérem, már nem hívlak fel sírva az éjszaka közepén. Ígérem, már nem rád gondolok lefekvés előtt.

Csak akartam, hogy tudd, nem voltál jó. Nem voltál olyan jó, mint azt hiszed.

Kiemelt kép: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy