Boldog mami – szülés után

Boldog mami – szülés után

- Kategória: BLOG
boldogmamiborító

Hogyan legyünk boldog nők, friss anyaként? Vajon lehetünk-e egyáltalán? Vajon megengedhetjük-e magunknak a baba mellett? Vajon önző dolog lenne-e jól éreznünk magunkat?

Mivel, ha csak a szomorúságot, fájdalmat érzünk, akkor azt kivetíthetjük a környezetünkre, a babára. A babára, akit -jobb esetben – úgy vártunk, mint a messiást! Miért tennénk ezt? Hiszen a baba nyugodtságra, türelemre, megértésre és főként boldogságra vágyik!

Ezért legyünk türelmesek magunkkal szemben is!

Ravelry: twistie tail cocoon set pattern by Heidi Yates

 

A szülés után a tükörben keresed a régi alakodat. Kegyetlen képek ezek, de jobb esetben a helyzet csupán átmeneti. Ne keseredj el! Nemrég szültél! A testnek is kell pár hónap mire vissza áll az eredeti formára. Ne légy szigorú önmagaddal, hiszen nem érdemled meg! Legyél büszke anya, és húzd ki magad!

Viszont néha ki kell mozdulni a lakásból, akár dokihoz, akár hivatalba, és ilyen helyekre azért nem állíthatsz be melcsiben, hiába ez a legkényelmesebb ebben az állapotban. Ezért erre az esetre készíts össze pár szettet, amiben jól érzed magad, de mivel ez sem olyan könnyű, segítek!

42a6e2aa4cfb76e80f2624105d7814b51. Muszáj lesz előre készülnöd, mert a babához kell igazodni! Ha felkel a kis tündéred, attól a perctől kezdve peregnek az események. Tehát megéri!

2. A régi nacik sem jönnek fel,a felsők főleg! Ne is álmodozz! Várj türelemmel!

3. A bővebb fazonokat helyezd előtérbe.

5. Ingek: kockásing, farmering évek óta divatosak, ezek bármikor a segítségedre lehetnek.

Íme néhány inspiráció:

0d6ad18a6236ed88d44120a96b87d509

Find More at => http://feedproxy.google.com/~r/amazingoutfits/~3/uGNB0dz9bOw/AmazingOutfits.page  thepreppyyogini: “Travel outfit? I think so. ”

Mindezt nem mások miatt, hanem saját magad miatt tedd. Mások hagy gondoljanak, amit akarnak. Te csak érezd jól magad a bőrödben! Érezd az anyaság boldog pillanatait! A boldogság belülről fakad! Ha te elfogadod az átmeneti tested, akkor mások sem fognak megszólni. Így boldogan végig mehetsz az utcán, nem kell szégyenkezned!

Puszi: Sziszol

https://sziszol.hu/#primary

 

 

 

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Hiányzol

Kapcsolatunk egy hosszú várakozás után alakult ki, ismeretlennek