Demi Lovato elsírta magát a színpadon

Demi Lovato elsírta magát a színpadon

- Kategória: ÉLETMÓD
1280_gettyimages-926711468

Immár hat éve, hogy Demi Lovato végleg felszámolt alkohol- és drogfüggőségével – és a jeles alkalmat a színpadon is megünnepelte! A Tell Me You Love Me turné két warm-up fellépője, DJ Khaled és Kehlani a közönség előtt kívánt a szupersztárnak boldog “születésnapot” a koncertkörút New York-i állomásán, mire Demi – teljesen érthető módon, – meghatódva köszönte meg a gesztust, és rövid beszédet tartott az eddig bejárt útról.

” Tegnap volt hat éve, hogy reggel kilenckor Sprite üvegből ittam a vodkát, majd a kocsiban ülve hánytam. Emlékszem, arra gondoltam ‘Ez többé már nem aranyos, ez többé már nem vicces. Pont olyan vagyok, mint az apám’. Szóval vetettem egy pillantást az életemre, és azt mondtam, ‘Valaminek meg kell változnia. Ki kell józanodnom’ – szóval így is tettem.”

Az ilyen és ehhez hasonló pillanatok is nagyban hozzájárulnak, hogy már évek óta követem, és egyik példaképemnek tartom Demit – akinek nem mellesleg minden oka megvan rá, hogy büszke legyen magára! Szívből remélem, hogy még sokszor ennyi józan év vár rá! 

Kiemelt kép: ET Online

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Levél a fogyatékkal élőkért

Megszületett. Nem kérte az életet, azt sem kérte,