Hinni miattad a nem létező mesékben

Hinni miattad a nem létező mesékben

- Kategória: SZERELEM
6aedf067d52aed145436a15fdb865cdf

Pedig én soha nem hittem benne, tudod. Most is félve, és csak miattad. Valahol, egy kitalált világban, egy helyen, ahol minden könnyű és szép, látom magunkat. Ahogy simogatod forró bőrömet és csillogó szemeimbe nézve csókolsz meg újra és úja. Azon az elképzelt helyen rajtunk kívül nincs semmi. És senki.

Elhiszem, hogy együtt valóra válthatjuk az álmainkat, és leküzdünk minden akadályt, amit az élet elénk állít. Miattad elhiszem, hogy léteznek szerelmek, amelyek végtelenek. Ebben a furcsa léggömbben, amelybe belerántottál, nem férnek kételyek, olyan könnyen élek benne, hogy a levegő is feleslegesnek tűnik, hisz te itt vagy. Itt vagy velem. Mégis mindig csak várok. Mindig várok rád. Várom a pillanatot, hogy lássalak, hogy halljam érdes hangodat, hogy érezzem az illatod. Nem a parfümödét, hanem a tiedet, a bőrödét, amit ezer közül is felismernék. Várom, hogy rám nevess, hogy megfogd a kezemet, hogy megérintsd az arcomat, hogy beszélj hozzám. Soha nem elég. Képtelen vagyok betelni az általad nyújtott érzelmekkel.

2a2d6992ff5fc7bc511779cee8c190ad

Téged szeretni nem egyszerű. Folyamatos küzdés és rettegés. Rettegés a pillanattól, amikor elfelejtesz felelni, ha azt mondom ‘szeretlek’. Rettegés a naptól, amikor nem lesz már rám szükséged és nem hallod meg elsuttogott szavaimat. Az állandó harcok, amik közöttünk dúlnak néha felemésztenek. Azokban a percekben, amikor gyengeségeink előtérbe kerülnek és lassú tűzként égetik el az érzéseinket, megrémülök. Fájdalmas pillantásokkal tudatjuk olyankor egymással, hogy elég volt. Egy kicsit minden veszekedésnél meghalok, aztán mély lélegzetet véve omlok bele karjaidba, bízva és reménykedve, hogy valóban ez lesz az utolsó. Bár tudom, hogy csak önmagamat áltatom. Ahol szerelem van, ott háború van. Nem azért, mert szándékosan ellent mondunk egymásnak, hanem azért, mert ha őszintén, nyíltan beszélgetünk, akkor előfordulnak nézeteltérések.

A szélcsendes időkben, felkészülve az újabb tomboló viharra, csak azon mélázom, hogy tudtad rabul ejteni a szívem? Ezeken a napokon, más nem érdekel, és addig nem is fog, amíg te vagy nekem, s én vagyok neked. 

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

“Majdnem” ezek vagyunk mi

Azt akarom, hogy az egész világ megtudja, hogy