Egyszerű férfiak és könnyűvérű nők

Egyszerű férfiak és könnyűvérű nők

- Kategória: ÉLETMÓD
46f32f870094f42165985fc079b9f78b

Csendben figyelem az embereket. Azokat, akik engem körülvesznek. Azokat, akikről mesélnek. Azokat, akiket valaha ismertem. Azokat, akiket soha nem fogok megismerni. Azokat, akik elsétálnak mellettem az utcán. Azokat, akik hamis mosollyal megfestett keserves bohócálarcban élik meg mindennapjaikat.

Sokszor megkérdezem magamtól, hogy ez a való világ? Álmodom talán, vagy tényleg ez történik? Nem szép dolog ismeretlenül véleményt formálni valakiről, de ez beleégett az elménkbe. Ilyenek vagyunk mind. Így lettünk összerakva. Hamarabb villan be egy kósza gondolat az agyunkba, minthogy észbe kapnánk. Álszent módjára tagadni, hogy te nem nem állapítasz meg első látásra senkiről semmit, sokkal rosszabb. Ilyenkor nem csak a körülötted lévőket próbálod becsapni, hanem saját magadat is. Ez pedig felér egy pusztító viharral.

ee8452e9cc8754dc43f99f17e9b0d43b

Gyakran csalódok az idegenekben. Azért, mert én máshogy képzelném el az életüket és mert folyton folyvást azt látom, hogy keseregnek az elcseszett életük miatt. Bánkódnak a nők, mert nem találnak igazi férfit és csüggednek a férfiak, mert nem találnak igazi nőt. Nos, hogy kinek mit jelent az igazi férfi és igazi nő fogalma az talány. Az azonban mindenki számára világos, hogy hiába vannak odaadó és tisztességes férfiak, egyre kevesebb az olyan hölgy, aki ezt megérdemelné. Ez persze oda-vissza igaz, hiszen rengeteg szerelmes nő szívét törték már össze egy ‘semmit nem jelentett’ kaland miatt. Egyik fél sem csodálkozhat, ha nem talál megfelelő partnert a maga számára, ha olyan viselkedésformát képvisel, ami egy normális kapcsolat létrejöttéhez nem éppen megfelelő.

bc5fcce286a8feba49fa7f851f85efba

Nők. Hiába vágytok egy olyan férfira, aki megbecsül benneteket, ha bárkinek szívesen szétteszitek a lábatokat. Nem kifogás, hogy törődésre vágytok, mert egy éjszaka alatt nem kaptok semmiféle törődést, csak egy gyors numerát és egy kamu telefonszámot.

Férfiak. Mindig csak a szátok jár, hogy nincsenek értékes nők a mai világban. De vannak, csak ti rossz helyen keresgéltek. Azok a nők, akik ismeretlenül hazamennek veletek és minden gondolkodás nélkül odaadják magukat, nem a komoly kapcsolatot keresők táborát erősítik.

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Levél a fogyatékkal élőkért

Megszületett. Nem kérte az életet, azt sem kérte,