A szexi nők 5+1 legfontosabb tulajdonsága

A szexi nők 5+1 legfontosabb tulajdonsága

- Kategória: ÉLETMÓD
daa2a1bf70e3709c06f2f53349e8bb44

Óriási tévedés, hogy a külső alapján dől el, hogy egy nő dögös-e vagy sem. Nem azt állítom, hogy nem fontos az arcod, a tested, mert az, de legalább annyira fontos, hogy megvannak-e benned a következő tulajdonságok. Ha igen, akkor aggodalomra semmi ok. 

Na jó, én egyébként biztos vagyok benne, hogy te is szexi vagy. Ezekről a jellemzőkről csak jó, ha tudsz, hiszen a férfiak oda vannak azokért a csajokért, akikben ezek fellelhetőek.

1. Intelligencia

A férfiak állítása szerint iszonyat izgató, ha egy lány jártas a világ dolgaiban. El lehet vele beszélgetni bármiről, mindenhez van hozzáfűznivalója és nem fél kinyilvánítani a véleményét egy adott témában. Ha pedig egy-egy kérdéskörben tájékozottabb a partnerénél, és ezt jól használja, képes teljesen elcsavarni a kiszemelt fejét.

2. Bátorság

Szeretik a pasik, ha valaki merész és nem fél belevágni az ismeretlenbe. Ha szívesen kipróbálsz és megismersz új dolgokat, helyeket és élvezed a szabadság érzését, akkor jár neked egy piros pont.

3. Humor

Ezt ugye nem kell ragoznom?

0385a10541a39c26758df194a3805bba

4. Ambíció

Bárki szerint pozitív, ha egy nőnek vannak konkrét elképzelései a jövő terén. A férfiak magas százaléka pedig bukik az olyan hölgyekre, akik tudják, hogy mit akarnak és azért képesek a végletekig elmenni.

5. Játékosság

A férfiak imádják, ha egy nő nevet. Azt meg még inkább, ha meg lehet nevettetni. Simogatja az egójukat, ha képesek arra, hogy jól érezd magad a közelükben, ha édes szócsatákat vívtok, ha társasoztok, és nem riadsz meg, ha hirtelen ölbe kap. És, ha meglátják benned a szégyenlős kislányt azonnal feleségül vesznek!

+1. Erő

Azért ezt hagytam utoljára, mert ez a tulajdonság ritka kincs és ezzel a férfiak is tisztában vannak. Egy erős nőben minden megvan ahhoz, hogy egy férfi szexinek találja és megfelelően tudja kezelni a kapcsolatot.

5695a877a954fa67f956e8fbeff17112

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Levél a fogyatékkal élőkért

Megszületett. Nem kérte az életet, azt sem kérte,