Magabiztosság erősítő tippek – FOLYTATÁS

Magabiztosság erősítő tippek – FOLYTATÁS

- Kategória: ÉLETMÓD
294d13adde3fe01f78520c2807b5b421

Csak remélni tudom, hogy elegendő volt ez az idő, hogy elindíts saját magadban egy kis változást. Szerintem sokunknak segíthet/segíthetett ez a rövid, de mégis tartalmas 5 pont, hogy egy kicsivel jobban érezzük magunkat, és elhiggyük, van mód arra, hogy megtanuljunk magabiztosabban élni.

Sok gondolkodás után, megírtam a következő listát, hogy folytathassátok ezt a virtuális kurzust ott, ahol abbahagytátok!

1. Olvass!

Vegyél elő egy könyvet, tök mindegy, hogy milyen témájú, csak az a fontos, hogy olvasd el. Majd gondold át, hogy mit tanultál belőle. A főhősnő bátorságát? Egy testvéri szív szelídségét? Az önzetlen szeretetet? Bármiről is szól majd az a könyv, biztosan találsz benne tanulságot, ami rendkívül fontos, hogy elfogadd olyannak magad, amilyen vagy és meglásd a pozitív tulajdonságaid. Mi mindenre jó az olvasás, igaz?

2. Lepd meg magad minden nap!

Esténként szánj időt arra, hogy megbecsülöd önmagadat. Nem kell másoktól elvárni, hogy megdicsérjenek, tedd meg te ezt az apró dolgot. Észre fogod venni, hogy fokozatosan nő az önbizalmad, ha minden nap nyugtázod magad.

13c8b835c54aa0fbaf4a44a5babf69c7

3. Búcsúzz el a félelmeidtől!

Ne gondolj többé arra, hogy rés van a fogad között vagy nem vagy túl humoros. A pozitív jellemzőidet helyezd előtérbe és minden könnyebb lesz!

4. Tanulj meg nevetni!

Őszintén, tiszta szívből, gátlások nélkül. A világ egyszerre szórakoztatóbb hellyé válik.

5. Beszélgess egy idegennel!

Mindegy, hogy mi okból, mindegy, hogy férfi, nő, idős vagy gyerek, csak érezd magad közben magabiztosnak.

9b772e4a12dda765bcb7197d2a5737e0

Az önbizalom nem lehet hazug, nem tudod magad becsapni. Ha őszintén megtanulsz magabiztos lenni, azt veszed észre, hogy az emberek szeretnének veled lenni.

Képek forrása: Pinterest

Facebook Hozzászólások

Ezt olvastad már?

Levél a fogyatékkal élőkért

Megszületett. Nem kérte az életet, azt sem kérte,